Rottebekæmpelse ved opsætning af rottespærre

Rotter er skadedyr, der årligt ødelægger for millioner af kroner. Rotter kan være smittebærer af en masse forskellige sygdomme, hvoraf nogle kan være livstruende.

Rotter har stor tilpasningsevne til sine miljøer, og det er derfor umuligt at udrydde den fuldstændigt.

Kommer der rotter på uanmeldt besøg, er det et tegn på, at der er sket brud på kloaknettet, og at en reparation er nødvendig.

Man bør derfor hurtigst muligt kontakte en autoriseret kloakmester for rottebekæmpelse, ligesom man også har pligt til at informere kommunen.​

Typisk vil man i første omgang foretage en røgprøve af afløbssystemet, eventuelt suppleret af TV-inspektion, for at lokalisere bruddet.

Etablering af sikringsordninger samt forebyggelse og rottebekæmpelse må kun foretages af en autoriseret kloakmester.

Ved rottebekæmpelse er det vigtigt, at ledninger, der ikke længere er i brug, afproppes samt at defekte installationer repareres, så snart skaden er opdaget.

Kun afløbssystemer uden fejl og skader kan sikre effektiv rottebekæmpelse. Det er tilladt selv at opstille smækfælder, men kun den kommunale rottebekæmpelse må udlægge gift.

Tegn på, at du har besøg af rotter

Du er sjældent i tvivl, hvis du har behov for rottebekæmpelse.

Kloakken lugter skarp og ekstra ubehagelig, og rotterne efterlader små sorte eller brunlige cylinderformet afføring, på typisk omkring 1,5 cm.

Der kan være huller i jord eller belægning i nærheden af fundament, sokkel, kloakdæksler eller riste. Er dine fliser sunket sammen, eller er der huller i indkørslen, kan det også være tegn på rotter.

Hold også øje med træspåner omkring træværk, hvor der også kan ses runde huller på helt ned til 2 cm.

Finder du tegn på rotter, skal du straks ringe til din lokale kloakmester, som kan hjælpe dig med rottebekæmpelse og guide dig i, hvad du selv kan gøre.

Er dit problem langvarigt og stort, kan du have behov for mekaniske fælder. Nye regler fra miljøstyrelsen forbyder brugen af gift til permanente løsninger inden for rottebekæmpelse.

Til rottebekæmpelse i kloakken bruger vi RatTrap

RatTrap fælden fungerer fuldautomatisk som aflivningsmaskine og rottespærre på samme tid. Med RatTrap er der tænkt i human aflivning og 100 % giftfri løsning.

RatTrap kommunikerer direkte alle aktiviteter, herunder oversvømmelse resultater og andet.

RatTrap er et innovativt sikkert valg til human skadedyrsbekæmpelse.

TIL ROTTEBEKÆMPELSE I KLOAKKEN BRUGER VI RATTRAP

RatTrap fælden fungerer fuldautomatisk som aflivningsmaskine og rottespærre på samme tid. Med RatTrap er der tænkt i human aflivning og 100 % giftfri løsning.

RatTrap kommunikerer direkte alle aktiviteter, herunder oversvømmelse resultater og andet.

RatTrap er et innovativt sikkert valg til human skadedyrsbekæmpelse.

RatTrap’en er en, giftfri mekanisk fælde til human rottebekæmpelse i kloakkerne. Fælden monteres i brøndens afløb og sikrer mod indtrængning af rotter i brønden. Fælden er enkel og let at servicere.​

​Til bekæmpelse på overfladen bruger vi GN A-24

GN A-24 har med stor effektivitet stoppet rotteproblemer med fremragende resultater. GN A-24 er en innovativ overfladefælde til bekæmpelse af rotter og mus uden brug af gift. Fælden er mekanisk, miljøvenlig og et sikkert valg til human skadedyrsbekæmpelse. GN A-24 fungerer automatisk og kræver derfor minimale driftsressourcer.

Fælden er indbygget i en stålkasse, der gør den yderst robust i al slags vejr.

Sydfyns Kloak er autoriseret forhandler af ovennævnte fælder, og disse sælges også som direkte salg. Vi holder til i Svendborg og dækker blandt andet Faaborg og hele Langeland.

MONTERING AF ROTTESPÆRRE VED MANGE ROTTER

En rottespærre kan være løsningen til dig, der bor i et område med mange rotter. Rottespærren sættes i kloakken og forhindrer dermed, at rotterne kommer fra hovedkloakken på din adresse.


Vi anbefaler den type rottespærre, der har to klapper. Denne type åbner begge klapper, når der kommer vand fra toilettet, køkkenvasken mv. Når vandet har passeret rottespærren, lukker klapperne igen, så rotterne ikke har mulighed for at komme igennem.

Rottespærren skal efterses minimum en gang om året. Hos Sydfyns Kloak er vi certificerede rottespærremontører, og tager os gerne at dette eftersyn. Med en serviceaftale hos Sydfyns Kloak, kommer vi automatisk en gang om året og efterser din spærre.


RØRPROP

Det bedste resultat med rottebekæmpelse opnås ved, at man ikke kun bekæmper, men derimod forebygger.


En rørprop monteres gennem kloakken, tæt på de ledninger, der er i brug. Herefter sikrer hurtighærdende epoxy samt en kompressor, der blæser proppen op, at rotterne ikke kan komme igennem, og de har dermed ikke mulighed for yngleplads.


RØGPRØVE

En røgprøve anvendes, hvis man har mistanke om, at der er hul på ejendommens kloakledninger, eller man opdager et rottehul.

Røgprøven fungerer sådan, at der blæses uskadeligt røg gennem en specialfremstillet spærreballon, som monteres i en brønd.

Herefter vil det hurtigt vise sig, om der er utætheder. Røgprøven er vejledende, og ønsker man at være sikker, skal der udføres en TV-inspektion.​

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på rottebekæmpelse

Ønsker du en pris på bekæmpelse af rotter, eller har du nogle spørgsmål, kan vi kontaktes på telefon 61 28 16 53 eller e-mail mail@sydfynskloak.dk.​

Indhent et

Gratis tilbud​

Udfyld formularen med dine oplysninger og en beskrivelse af opgaven, og vi vil kontakte dig snarest med dit gratis og uforpligtende tilbud.​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​Sydfyns Kloak ApS

Knudsbøllevej 15
​5700 Svendborg

Aut.nr.: KFUL-13567

CVR: 39331144

Michael Nødvig Jensen


​☎ 61 28 16 53

mail@sydfynskloak.dk

Garantier

Følg os gerne på facebook