Få et omfangsdræn, og undgå fugt i kælderen

Har du problemer med vand, der stiger op fra dit fundament, eller er der bare generelt for meget vand på din grund? Så har du sandsynligvis brug for at få etableret et dræn. Lige netop dette er vi specialister i hos Sydfynsk Kloak.

Vi laver omfangsdræn i hele Svendborg, Faaborg og på Langeland for både private og erhverv. Lad os klare opgaven for dig, og undgå fugt i kælderen og andre fugtskader i fremtiden.

Højt kvalificeret personale, der let installerer dit omfangsdræn

Har dine kældervægge tendens til at være meget fugtige, kan det skyldes, at du har behov for at lede vand væk fra området. Det kan gøres ved hjælp af et omfangsdræn.

Et omfangsdræn består af nedgravede drænrør. De er designet til at optage vand og føre det videre til en rensebrønd. I rensebrønden bliver skidt og andet sorteret fra, hvorefter vandet ledes videre ud til pumpebrønden, der leder vandet ud i kloaksystemet, når vandet har nået en vis mængde. På den måde sørger du for at lede vandet væk fra dit fundament.

Det anbefales altid at få et omfangsdræn etableret af en autoriseret kloakmester, som har forstand på opbygning og at finde den korrekte dybde i jorden samt afstand til fundamentet.

Derudover kan det være en god idé at få isoleret kælderen i samme omgang. Skal vi klare opgaven for dig, er vores kompetente medarbejdere naturligvis altid klar til at rådgive dig omkring dit nye omfangsdræn.

Hvad koster omfangsdræn?

Det er ikke helt billigt at få etableret et omfangsdræn, hovedsageligt fordi en stor del af kældervæggen skal graves fri, før man kan lave installationen. Vi vil dog altid bestræbe os på at lave en så god pris som muligt.

Kontakt os for yderligere informationer

Har du brug for mere information om, hvad vi kan gøre for dig, hører vi gerne fra dig på telefon 61 28 16 53 eller e-mail mail@sydfynskloak.dk. I samme omgang kan vi også lave et uforpligtende tilbud til dig.

Indhent et

Gratis tilbud​

Udfyld formularen med dine oplysninger og en beskrivelse af opgaven, og vi vil kontakte dig snarest med dit gratis og uforpligtende tilbud.​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​Sydfyns Kloak ApS

Knudsbøllevej 15
​5700 Svendborg

Aut.nr.: KFUL-13567

CVR: 39331144

Michael Nødvig Jensen


​☎ 61 28 16 53

mail@sydfynskloak.dk

Garantier

Følg os gerne på facebook