Nedsivningsanlæg til afledning af dit regnvand

Bor du i et område, hvor der ikke er kloakeret, kan et nedsivningsanlæg være den ideelle løsning til at bortlede dit spildevand. Hos Sydfyns Kloak har vi mere end 15 års erfaring med kloakarbejde for private og erhverv, herunder nedsivningsanlæg. Vi har anlagt nedsivningsanlæg i både Svendborg, Faaborg og på Langeland. Har du brug for et nyt anlæg, står vi også klar til at installere dit.

Etablering af nedsivningsanlæg for private og erhverv

For at få etableret et nedsivningsanlæg på din grund må der være nogle jordbundsforhold og en grundvandsstand, som gør det muligt. Blandt andet skal jorden være sandholdig. Et nedsivningsanlæg fylder som regel fra 30 m2 og opefter og skal være placeret på et udyrket område.

Dertil kommer, at der er afstandskrav til vandområder og andet. Alt dette har vi heldigvis helt styr på hos Sydfyns Kloak.

​Har du overvejet at få installeret et nedsivningsanlæg til bl.a. regnvandsafledning på din grund, kan vi derfor hjælpe dig igennem hele processen. Det gælder lige fra den indledende kontakt, hvor du fortæller os om dine omstændigheder, behov og ønsker, til det endelige arbejde er afsluttet. 

Vi hjælper for eksempel med at søge om den nødvendige tilladelse til at etablere anlægget. Vi går meget op i kvalitetsarbejde og en god oplevelse for vores kunder, og du kan derfor regne med at være i trygge hænder hos os.

Hvad koster et nedsivningsanlæg?

Prisen på et nedsivningsanlæg varierer afhængigt af dit behov, og altså hvor stort anlægget skal være. Ønsker du for eksempel et nedsivningsanlæg i dit sommerhus, skal det naturligvis sjældent være lige så stort som et nedsivningsanlæg på en stor erhvervsejendom. For en mere præcis pris er du altid velkommen til at kontakte os. 

Vi kan fanges på telefon 61 28 16 53 eller e-mail mail@sydfynskloak.dk, og vi er altid klar til at give dig et uforpligtende tilbud.

Indhent et

Gratis tilbud​

Udfyld formularen med dine oplysninger og en beskrivelse af opgaven, og vi vil kontakte dig snarest med dit gratis og uforpligtende tilbud.​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​Sydfyns Kloak ApS

Knudsbøllevej 15
​5700 Svendborg

Aut.nr.: KFUL-13567

CVR: 39331144

Michael Nødvig Jensen


​☎ 61 28 16 53

mail@sydfynskloak.dk

Garantier

Følg os gerne på facebook