Nedbrydning af store og små arealer hos Sydfyns Kloak

Har du behov for et nedrivningsfirma, eller står du og mangler sprængning af fx en betonkonstruktion? Bare rolig, den klarer vi for dig. Hos Sydfyns Kloak har vi mere end 15 års erfaring med bl.a. nedbrydning og sprængninger i Svendborg, Faaborg og på hele Langeland.

Vi klarer både store og små opgaver for private såvel som erhverv. Søger du et professionelt nedbrydningsfirma med masser af erfaring af faglig ekspertise, er du kommet til rette sted.

Entreprenørarbejde med fokus på kvalitet

En nedbrydning, og særligt sprængning, kan være farligt at begive sig ud i alene. Derfor anbefaler vi altid, at du får professionel hjælp til sådanne typer af opgaver.

Vi lægger stor vægt på, at kvaliteten er i top, og at kunden får en god oplevelse – lige fra den indledende kontakt, til projektet er afsluttet. Igennem vores 15 års erfaring har vi bl.a. arbejdet med:

  • ​Ophugning af gulve
  • ​Nedbrydning af vægge, fundamenter, m.m.
  • ​Sprængning af piloteringspæle
  • ​Sprængning af vindmøllefundamenter
  • ​Sprængning af andre betonkonstruktioner

Du kan derfor trygt overlade din opgave i vores kompetente medarbejderes hænder. Desuden sørger vi altid for at indgå helt klare aftaler med vores kunder for at undgå misforståelser og opnå vores kunders tilfredshed.

Du kan derfor trygt overlade din opgave i vores kompetente medarbejderes hænder. Desuden sørger vi altid for at indgå helt klare aftaler med vores kunder for at undgå misforståelser og opnå vores kunders tilfredshed.

Priser på nedbrydning i hus med mere

Prisen på nedbrydning, og sprængning for dens sags skyld, vil altid afhænge af dit valg af nedbrydningsfirma samt arealet og omfanget af det, du ønsker nedbrydning eller sprængning af. Det er klart, at nedrivning af et helt hus vil være dyrere end nedrivning af en væg eller husets gulv.

Kontakt os for et godt tilbud

Er du interesseret i at vide mere om vores ydelser, er du velkommen til at kontakte os på telefon 61 28 16 53 eller e-mail mail@sydfynskloak.dk – så giver vi gerne et uforpligtende tilbud på dit næste nedbrydningsprojekt.

Indhent et

Gratis tilbud​

Udfyld formularen med dine oplysninger og en beskrivelse af opgaven, og vi vil kontakte dig snarest med dit gratis og uforpligtende tilbud.​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​Sydfyns Kloak ApS

Knudsbøllevej 15
​5700 Svendborg

Aut.nr.: KFUL-13567

CVR: 39331144

Michael Nødvig Jensen


​☎ 61 28 16 53

mail@sydfynskloak.dk

Garantier

Følg os gerne på facebook