Flisebelægning udenfor - vi klarer arbejdet for dig

Går du med en drøm om at få lagt nye fliser på terrassen, i indkørslen eller på andre udendørs områder, står Sydfyns Kloak ApS klar til at klare opgaven for dig.

Vi har mere end 15 års erfaring med at lægge fliser for private og erhverv i bl.a. Svendborg, på Langeland og i Faaborg.

Skal vi også klare din flisebelægning, bør du ikke tøve med at kontakte os for mere information.

Autoriseret kloakmester, der kan klare dit flisearbejde

Hos Sydfyns Kloak udfører vi alle former for entreprenørarbejde, herunder lægning af fliser. Med vores mere end 15 års erfaring har vi bl.a. udført følgende typer flisearbejde:

  • ​Etablering af ny indkørsel
  • ​Belægning af terrasse
  • ​Belægning af havegange og stier
  • ​Etablering af mindre p-pladser – primært for erhverv

Derfor er vi overbevist om, at vi også kan klare din flisebelægning til din fulde tilfredshed. Vi er desuden certificeret af Byggeriets Kvalitetskontrol, hvorfor vi løbende har kvalitetskontroller. Det er blot endnu en sikkerhed for dig som kunde hos os.

Hvad koster en flisebelægning?

Der er ikke et entydigt svar på, hvad en flisebelægning koster. Det afhænger nemlig meget af den type flise, du vil have belagt, og naturligvis også størrelsen på det område, som skal belægges med fliser. Vi garanterer dog, at vi altid vil forsøge at give vores kunder en god pris på deres flisebelægning.

Kontakt os for mere information

Overvejer du eller din virksomhed at få lagt nye fliser udendørs, er I meget velkomne til at kontakte os på telefon 61 28 16 53 eller e-mail mail@sydfynskloak.dk. Vores venlige medarbejdere sidder altid klar til at give et uforpligtende tilbud.

Indhent et

Gratis tilbud​

Udfyld formularen med dine oplysninger og en beskrivelse af opgaven, og vi vil kontakte dig snarest med dit gratis og uforpligtende tilbud.​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​Sydfyns Kloak ApS

Knudsbøllevej 15
​5700 Svendborg

Aut.nr.: KFUL-13567

CVR: 39331144

Michael Nødvig Jensen


​☎ 61 28 16 53

mail@sydfynskloak.dk

Garantier

Følg os gerne på facebook