Autoriseret kloakmester

Medlem af kloakgaranti

15 års erfaring

Byggeriets kvalitetskontrol

TLF.: 61 28 16 53

TV-inspektion​

​TV-inspektion er billig og meget effektivt, og kan med stor præcision lokalisere fejl og skader på kloaksystemet. Typiske skader kan f.eks. være sætningsskader, forskudte samlinger, rørbrud, rødder eller rotteskader.

Som husejer har du ansvaret for alle installationer på din ejendom – også kloakkens ledninger, helt ude fra den offentlige del og ind til de bagerste tilkoblinger. Har du mistanke om skade, anbefaler vi, at få tjekket for eventuelle problemer inden skaden breder sig og komplicerer og fordyrer reparationsarbejdet.

Grundig undersøgelse

Ved en TV-inspektion bliver afløbsledningerne undersøgt, hvilket afslører og lokaliserer utætheder, brud, forstoppelser, trærødder eller rotter.

Omkostninger til unødvendig gravearbejde elimineres ved præcis sporing af skaden. Vi udarbejder en detaljeret tilstandsrapport med farvebilleder til dokumentation overfor f.eks forsikringsselskab.

Ved sådan en undersøgelse sikres det, at det rigtige arbejde bliver udført.​

Kan man ikke finde sine brønde, som nogle gange ligger under jorden, har vi mulighed for at finde dem med kameraet.

Ved en TV-inspektion føres kameraet direkte ned i ejendommens kloakledninger, og vises på en skærm ved operatøren.

Hvis vi finder fejl, kan vi hjælpe med kontakten til dit forsikringsselskab, hvis du har en skjult rørskadeforsikring. Vi kontakter forsikringsselskabet og orienterer dem og sender dokumentation for skaden. 

Samtidig giver vi en pris på udbedring af skaden, som forsikringsselskabet skal godkende. Når de har godkendt prisen, kontakter vi dig og informerer dig om godkendelsen til udbedring af skade og aftaler det videre forløb.

Du skal altså ikke foretage dig noget.​

Kontakt os

​Sydfyns Kloak

Autoriseret kloakmester

Knudsbøllevej 15

5700 Svendborg​

Tlf.​:61 28 16 53

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

FIRMAINFO

Sydfyns Kloak ApS

Autoriseret kloakmester

Knudsbøllevej 15
​5700 Svendborg

Telefon: 61 28 16 ​53

E-mail: mail@sydfynskloak.dk

CVR: 39331144.

Sydfyns Kloak er medlem Danske Kloakmestres Garantiordning, som sikrer kunden mod evt. tab. Du kan læse mere om Garantiordningen h​er »​